Informatii de contact

Experimentați soluții de modernizare personalizate, durabile și inovatoare, concepute pentru a maximiza productivitatea, a reduce costurile și a crește valoarea proprietății dumneavoastră cu REFIT.

icon_widget_image Luni-Sambata: 8:00 to 17:30; Duminica: Inchis icon_widget_image Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Sector 6, București, România icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
a

Servicii Oferite

Servicii de renovare si modernizare potrivite atat proprietarilor cat si chiriasilor de spatii industriale, comerciale sau birouri
Retrofit
Solutii profesionale

Modernizare Energetica

Planificarea Proiectului

Proiectul este detaliat în etape cu termene și responsabilități clare.

Asigurare

Toate lucrările noastre de proiect au poliță de asigurare pentru răspundere civilă.

Eficienta Energetica

Efectuam un audit energetic cuprinzător pentru a identifica zonele de ineficiență și potențialele economii de energie.

Siguranta Muncii

Pe langa preocuparea pentru utilizarea materialelor cu eficienta energetica ridicata, gestionam in mod ecologic eliminarea materialelor demontate din santier.

Monitorizare

Instalam senzori pentru a minimiza și mai mult consumul de energie, modernizați sistemul HVAC cu unități de înaltă eficiență și termostate inteligente pentru a spori confortul, reducând în același timp costurile cu energia.

Servicii oferite

Servicii

Solutii moderne pentru spatiul tau!

Prin timpul acordat pentru a înțelege nevoile și obiectivele unice ale fiecărui client, REFIT este capabil să ofere soluții de modernizare extrem de personalizate, care oferă o valoare de durată și transformă spațiile în medii eficiente, moderne și durabile.

Solutii complete spatii industriale

Industrial

Modernizam dupa nevoile comerciale

Comercial

100

Seriozitate

Lucram cu seriozitate cu toate proiectele noastre

100

Profesionalism

Oferim servicii profesionale pentru nevoi personalizate.

100

Implicare

Suntem implicati in fiecare proiect al nostru si serviciu oferit.

Solutii Personalizate

La REFIT, ne mândrim cu o abordare personalizată a proiectelor de modernizare, asigurându-ne că fiecare client primește soluții personalizate care răspund nevoilor și obiectivelor sale unice.

Clientii Nostrii

Exemple de lucru

EXEMPLE

O afacere de comerț electronic în creștere care dorește să îmbunătățească capacitatea de depozitare și eficiența fluxului de lucru în depozitul său.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificam blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizarea docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

Un magazin de îmbrăcăminte de tip boutique care dorea să își modernizeze spațiul de vânzare cu amănuntul pentru a atrage un grup demografic mai tânăr și pentru a îmbunătăți experiența generală de cumpărare.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificați blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizam docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

O companie de dimensiuni medii care dorește să reducă consumul de energie și să creeze un mediu de lucru mai durabil în spațiul de birouri.

 • Efectuam unui audit energetic cuprinzător pentru a identifica zonele de ineficiență și potențialele economii de energie.
 • Proiectam și punem în aplicare a unei noi amenajări de birouri cu concept deschis pentru a optimiza iluminatul natural și a reduce dependența de iluminatul artificial.
 • Instalam sisteme de iluminat cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și senzori de prezență pentru a reduce și mai mult consumul de energie.
 • Îmbunătățim sistemul HVAC cu unități de înaltă eficiență și termostate inteligente pentru a spori confortul și a reduce în același timp costurile cu energia.
Daca sunteți gata să vă transformați spațiul, solicitați o ofertă acum!