Informatii de contact

Experimentați soluții de modernizare personalizate, durabile și inovatoare, concepute pentru a maximiza productivitatea, a reduce costurile și a crește valoarea proprietății dumneavoastră cu REFIT.

icon_widget_image Luni-Sambata: 8:00 to 17:30; Duminica: Inchis icon_widget_image Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Sector 6, București, România icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
a

Solutii Comerciale

Our Retrofitting servies will transform the commercial space into a modern, efficient and sustainable environment
RETROFIT

Comerciale

Solutii

Servicii de modernizare comerciala:

REFIT oferă o gamă largă de servicii de modernizare adaptate spațiilor comerciale, cum ar fi birouri, magazine de vânzare cu amănuntul și alte proprietăți comerciale. Scopul nostru este de a crea medii moderne, eficiente și durabile care să răspundă nevoilor specifice ale spațiului dvs. comercial, îmbunătățind în același timp funcționalitatea, estetica și valoarea generală.

1

Evaluare și planificare: Echipa noastră de experți efectuează o evaluare amănunțită a spațiului dvs. comercial, identificând zonele de îmbunătățire, potențialele economii de energie și oportunitățile de proiectare. Pe baza constatărilor noastre, elaborăm un plan de modernizare personalizat care să răspundă cerințelor dumneavoastră unice și obiectivelor de afaceri.

2

Optimizarea spațiului și reproiectarea layout-ului: Optimizăm amenajarea spațiului dvs. comercial pentru a maximiza funcționalitatea, pentru a îmbunătăți experiența clienților și a angajaților și pentru a promova fluxuri de lucru eficiente. Echipa noastră ia în considerare factori precum traficul pietonal, dispunerea mobilierului și iluminatul pentru a crea un mediu primitor și practic.

3

Îmbunătățiri ale eficienței energetice: Vă ajutăm să reduceți costurile operaționale pe termen lung prin implementarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic și a materialelor durabile în spațiul dvs. comercial. Soluțiile noastre includ modernizarea sistemelor de iluminat, a echipamentelor HVAC și a izolației, precum și integrarea controalelor inteligente ale clădirii și a surselor de energie regenerabilă.

4

Design interior și estetică: Echipa noastră lucrează îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea un spațiu comercial modern și atractiv din punct de vedere vizual, care să reflecte identitatea mărcii dumneavoastră și să sporească satisfacția clienților și a angajaților. Ne concentrăm asupra unor factori precum combinațiile de culori, selecția materialelor și caracteristicile arhitecturale pentru a obține un design coerent și atractiv.

5

Îmbunătățiri în materie de accesibilitate și conformitate: Ne asigurăm că spațiul dvs. comercial respectă sau depășește toate reglementările relevante în materie de accesibilitate, siguranță și industrie. Echipa noastră implementează modernizările și îmbunătățirile necesare, pentru a crea un mediu incluziv și primitor pentru toți vizitatorii.

6

Soluții durabile și ecologice: Serviciile noastre de modernizare comercială pun accentul pe încorporarea de materiale și practici ecologice pentru a minimiza impactul proprietății dumneavoastră asupra mediului. Aceasta include utilizarea vopselelor cu conținut redus de COV, aprovizionarea cu materiale durabile și implementarea strategiilor de reducere a deșeurilor și de reciclare.

7

Îmbunătățirea infrastructurii și a utilităților: Modernizăm infrastructura existentă a spațiului dvs. comercial, inclusiv sistemele electrice, sanitare și de comunicații, pentru a susține tehnologia și echipamentele moderne. Echipa noastră se asigură că toate modernizările de utilități sunt conforme cu standardele și reglementările din industrie.

8

Servicii de îmbunătățire a situației chiriașilor: Pentru proprietățile comerciale cu mai mulți chiriași, oferim servicii de îmbunătățire a chiriașilor care răspund nevoilor specifice ale fiecărui chiriaș. Lucrăm îndeaproape cu proprietarii și chiriașii pentru a crea soluții personalizate de modernizare care sporesc valoarea și funcționalitatea fiecărui spațiu în parte.

9

Managementul și execuția proiectelor: Managerii noștri de proiect cu experiență supraveghează fiecare aspect al procesului de modernizare, de la planificarea inițială până la instalarea finală. Ne coordonăm cu echipa dvs. pentru a minimiza întreruperile operațiunilor dvs. și pentru a asigura o tranziție fără probleme către spațiul dvs. comercial nou renovat.

10

Asistență și întreținere permanentă: La REFIT, credem în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. Echipa noastră oferă asistență continuă, inclusiv întreținere preventivă, optimizare a sistemului și monitorizare a performanței, pentru a se asigura că spațiul dvs. comercial continuă să funcționeze la eficiență maximă și să își mențină atractivitatea estetică.

Clientii Nostrii

Exemple de lucru

EXEMPLE

O afacere de comerț electronic în creștere care dorește să îmbunătățească capacitatea de depozitare și eficiența fluxului de lucru în depozitul său.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificam blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizarea docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

Un magazin de îmbrăcăminte de tip boutique care dorea să își modernizeze spațiul de vânzare cu amănuntul pentru a atrage un grup demografic mai tânăr și pentru a îmbunătăți experiența generală de cumpărare.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificați blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizam docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

O companie de dimensiuni medii care dorește să reducă consumul de energie și să creeze un mediu de lucru mai durabil în spațiul de birouri.

 • Efectuam unui audit energetic cuprinzător pentru a identifica zonele de ineficiență și potențialele economii de energie.
 • Proiectam și punem în aplicare a unei noi amenajări de birouri cu concept deschis pentru a optimiza iluminatul natural și a reduce dependența de iluminatul artificial.
 • Instalam sisteme de iluminat cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și senzori de prezență pentru a reduce și mai mult consumul de energie.
 • Îmbunătățim sistemul HVAC cu unități de înaltă eficiență și termostate inteligente pentru a spori confortul și a reduce în același timp costurile cu energia.
Daca sunteți gata să vă transformați spațiul, solicitați o ofertă acum!