Informatii de contact

Experimentați soluții de modernizare personalizate, durabile și inovatoare, concepute pentru a maximiza productivitatea, a reduce costurile și a crește valoarea proprietății dumneavoastră cu REFIT.

icon_widget_image Luni-Sambata: 8:00 to 17:30; Duminica: Inchis icon_widget_image Prelungirea Ghencea, nr. 65B, Sector 6, București, România icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@qodeinteractive.com wilmer2@qodeinteractive.com
a

Solutii Industriale

Servicii de modernizare potrivite atât proprietarilor, cât și chiriașilor spațiilor industriale, indiferent de dimensiune
Industrial

Industriale

Solutii

Servicii de modernizare industrială pentru depozite, fabrici și unități de producție:

La REFIT, suntem specializați în furnizarea de servicii complete de modernizare pentru o gamă largă de spații industriale, inclusiv depozite, fabrici și unități de producție. Scopul nostru este de a crea medii moderne, eficiente și durabile care să optimizeze productivitatea, să reducă costurile și să satisfacă cerințele întreprinderilor de astăzi. Serviciile noastre de modernizare industrială include:

1

Echipa noastră de experți efectuează o evaluare amănunțită a instalației dumneavoastra existente, identificând domeniile de îmbunătățire și potențialele economii operaționale. Pe baza constatărilor, creăm un plan de modernizare personalizat care să răspundă nevoilor unice și obiectivelor de afaceri.

2

Optimizarea spațiului și reproiectarea layout-ului: Optimizăm amenajarea instalației dvs. pentru a maximiza spațiul utilizabil, pentru a simplifica fluxurile de lucru și pentru a îmbunătăți eficiența operațională. Echipa noastră ia în considerare factori precum manipularea materialelor, depozitarea și amplasarea echipamentelor pentru a se asigura că fiecare metru pătrat din spațiul dvs. contribuie la succesul afacerii dvs.

3

Îmbunătățiri ale eficienței energetice: Vă ajutăm să reduceți costurile operaționale pe termen lung prin implementarea tehnologiilor eficiente din punct de vedere energetic și a materialelor durabile. Soluțiile noastre includ modernizarea sistemelor de iluminat, a echipamentelor HVAC și a izolației, precum și instalarea de panouri solare și alte surse de energie regenerabilă.

4

Modernizări de echipamente și utilaje: Echipa noastră poate introduce echipamente și procese de ultimă generație în instalația dumneavoastră, ajutându-vă să rămâneți în vârful inovației și să vă creșteți productivitatea. Lucrăm împreună cu dvs. pentru a selecta și instala cele mai potrivite utilaje, sisteme de automatizare pentru operațiunile dvs.

5

Îmbunătățiri în materie de siguranță și conformitate: Acordăm prioritate siguranței forței de muncă, asigurându-ne că instalația dvs. depășește toate reglementările relevante și standardele industriale. Echipa noastră implementează modernizările și îmbunătățirile necesare, cum ar fi sistemele de stingere a incendiilor, ventilația și posturile de lucru ergonomice, pentru a minimiza pericolele de la locul de muncă și potențialele responsabilități.

6

Soluții durabile și ecologice: Serviciile noastre de modernizare industrială se concentrează pe încorporarea de materiale și practici ecologice pentru a minimiza impactul instalației dumneavoastră asupra mediului. Aceasta include utilizarea vopselelor cu conținut scăzut de COV, reciclarea materialelor reziduale și implementarea măsurilor de conservare a apei.

7

Îmbunătățiri ale anvelopei clădirii: Evaluăm și îmbunătățim anvelopa clădirii pentru a spori eficiența energetică, calitatea aerului interior și integritatea structurală generală. Echipa noastră poate aborda probleme precum scurgerile de aer, pătrunderea umezelii și lacunele de izolație pentru a crea o instalație mai confortabilă și mai durabilă.

8

Îmbunătățirea infrastructurii și a utilităților: Modernizăm infrastructura existentă a instalației dumneavoastră, inclusiv sistemele electrice, sanitare și de comunicații, pentru a susține tehnologia și echipamentele moderne. Echipa noastră se asigură că toate modernizările de utilități sunt conforme cu standardele și reglementările din industrie.

9

Managementul și execuția proiectelor: Managerii noștri de proiect cu experiență supraveghează fiecare aspect al procesului de modernizare, de la planificarea inițială până la instalarea finală. Ne coordonăm cu echipa dvs. pentru a minimiza întreruperile operațiunilor dvs. și pentru a asigura o tranziție fără probleme către instalația dvs. nou renovată

10

Asistență și întreținere permanentă: La REFIT, credem în construirea unor relații pe termen lung cu clienții noștri. Echipa noastră oferă asistență continuă, inclusiv întreținere preventivă, optimizarea sistemului și monitorizarea performanțelor, pentru a se asigura că instalația dumneavoastră continuă să funcționeze la eficiență maximă

Clientii Nostrii

Exemple de lucru

EXEMPLE

O afacere de comerț electronic în creștere care dorește să îmbunătățească capacitatea de depozitare și eficiența fluxului de lucru în depozitul său.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificam blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizarea docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

Un magazin de îmbrăcăminte de tip boutique care dorea să își modernizeze spațiul de vânzare cu amănuntul pentru a atrage un grup demografic mai tânăr și pentru a îmbunătăți experiența generală de cumpărare.

 • Evaluam aspectul actual al depozitului și identificați blocajele și zonele subutilizate.
 • Proiectam un nou sistem de rafturi pentru a maximiza spațiul de depozitare pe verticală și pentru a îmbunătăți organizarea inventarului.
 • Optimizam lățimea culoarelor și rutele de manipulare a materialelor pentru a eficientiza mișcarea mărfurilor și a minimiza timpii de recuperare.
 • Implementarea unui sistem de citire a codurilor de bare și a unui software de gestionare a depozitului pentru a îmbunătăți urmărirea și acuratețea inventarului.
 • Modernizam docurilor de încărcare și a echipamentelor pentru a îmbunătăți siguranța și a reduce riscul de accidente în timpul operațiunilor de încărcare și descărcare.

O companie de dimensiuni medii care dorește să reducă consumul de energie și să creeze un mediu de lucru mai durabil în spațiul de birouri.

 • Efectuam unui audit energetic cuprinzător pentru a identifica zonele de ineficiență și potențialele economii de energie.
 • Proiectam și punem în aplicare a unei noi amenajări de birouri cu concept deschis pentru a optimiza iluminatul natural și a reduce dependența de iluminatul artificial.
 • Instalam sisteme de iluminat cu LED-uri eficiente din punct de vedere energetic și senzori de prezență pentru a reduce și mai mult consumul de energie.
 • Îmbunătățim sistemul HVAC cu unități de înaltă eficiență și termostate inteligente pentru a spori confortul și a reduce în același timp costurile cu energia.
Daca sunteți gata să vă transformați spațiul, solicitați o ofertă acum!